Trading platform en de veiligheid op Optie24

Optie24 lijken erg netjes, kan de handel zelf de grafiek is zeer duidelijk weergegeven en zeer goed worden gedetecteerd op het kleine scherm van een smartphone. Translation “jerky”, maar nog steeds een beetje, net klaar met (december 2012) en zal zeker worden verbeterd.

Bel / put (up / down) lijken onmiskenbare groene en rode knoppen naast het potentiële rendement is even evident aangekondigd in het groen. De gehele baan wordt ontworpen om mobiele apparaten die gebruikt kan worden gezien van de desktop PC. Tijdens de handel, het scherm binaire opties informatie alleen de huidige grafiek om de overheersende handelsactiviteiten van andere aanbieders, die altijd helpt om de mening van de meerderheid in de markt te leren kennen.

 

De stier en de beer
De stier en de beer

 

Dit alles werd gerealiseerd uitstekende kleur, hier de ervaren handelaren salueert. Voor wederzijdse uitwisseling over de handel gemeenschappen is een trend dat sommige platforms werden ingevoerd van rond 2010 (trefwoord eToro), maar vaak bereiken nauwe grenzen vanwege het zo moeilijk is het volgen van andere transacties. Op Optie24 nu de handelaar ziet een lopende van rood naar groen bar als de meerderheid van de andere handelaren is meer bezig met de oproep of zet. Iemand zou nu kunnen tegenwerpen dat de meerderheid kan absoluut verkeerd, en dat is waar.

Aan de andere kant, zijn de markten uiteindelijk gemaakt door meerderheden, en dus het is een beetje te groot voordeel, vooral met binaire opties, waar het inderdaad gaat om niets zo omhoog of omlaag, de acties van alle andere marktdeelnemers – in ieder geval op dit platform – in een oogopslag herkennen. Ook de markt recensies zijn Optie24 bekend welke extra input voor de handel beslissingen. Dit zal ook duidelijk worden gepresenteerd.

Customer Service, Banking & bonus Optie24

Geld kan op Optie24 worden gestort door overschrijving, credit card of e-cash proces, zoals valuta deze Euro, US dollars of Britse ponden beschikbaar. De website is in het Engels (met de gebruikelijke web-based Duitse vertaling), verder in het Frans en Arabisch. Sinds 2012 beleggen in optie24.nl is er echter een steun in het Duits, de telefoon met klanten communiceren via e-mail of live chat. Een demo-account kan Trader, ook niet vanzelfsprekend functie in binaire opties makelaars stellen.

Zoals ik al zei krijgen nieuwe klanten een interessante bonus op Optie24:

• $ 250 first deposit is een bonus van $ 125 betaald (50%)
• $ 500 eerste storting is een $ 250 bonus uitbetaald (50%)
• $ 880 first deposit bonus is een 775 $ betaald (88%)
• $ 1200 eerste storting een bonus van $ 1056 betaald (88%)

Toegevoegd aan dit de reload bonus van 30% of soms zelfs hoger, afhankelijk van het type account dat u hebt houden / geopend. Een betere bonus seizoen met optie Yard bieden heeft.

Conclusie voor Optie24

Optie24 zou een van die makelaars die te maken in de sterk concurrerende markt van binaire opties makelaars in het einde van de race. Speciaal voor beginners, het platform is het proberen waard, de link bonusaanbiedingen behoren tot de beste in de markt, vooral als je bedenkt dat je tot 30% reload bonus voor elke storting. Optie24 zeker het proberen, of kijken naar een van de genoemde alternatieven.